Panel of Experts

Dankzij deze professionals wordt de kwaliteit van de opleidingen gegarandeerd.

Alexandra Danielle Vader

POLE INSTRUCTOR & STUDIO OWNER

Alexandra is sinds 2004 actief binnen het paaldansen. Ze geeft les met veel passie en oog voor veiligheid. Begin 2013 startte ze haar eigen studio in Utrecht, Studio AERIS.

Cindy Cooijmans

MASTER TRAINER & ADVISEUR IPSF

Cindy heeft sinds 2009 een enorme lijst aan opleidingen gevolgd om een zo goed mogelijke docent te worden. Ze geeft wekelijks les en is zeer betrokken bij alle ontwikkelingen in de paalsport wereld. Tevens is ze de bedenker en maker van de Pole Move Box.

Esther Korte

FYSIOTHERAPEUT

Esther werkt als fysiotherapeut bij de FysioFabriek en paaldanst zelf ook. Ze is de officiële fysiotherapeut voor de Dutch Aerial & Pole Federation. Op instagram is ze te vinden als The Pole Physio.

Hanka Venselaar

POLE DANCER & INSTRUCTOR

Hanka is sinds 2006 gepassioneerd paaldanser èn docent. Ze reist de wereld over om workshops te geven. Bovendien heeft ze een kast vol prijzen en titels op haar naam staan, van Benelux – tot wereldkampioen.

Olga Korink

POLE INSTRUCTOR & JUDGE

Als één van de eersten in Nederland is Olga begonnen met het aanbieden van paaldans lessen. Een ware pioneer, met veel liefde voor de sport en jarenlange ervaring in het lesgeven. De laatste jaren heeft zij zich met name toegelegd op het presenteren en jureren van wedstrijden in binnen- en buitenland.

Ytsje Rosier

POLE DANCER & INSTRUCTOR

Ytsje is een ervaren en gedreven (pole) performer en instructor. Ze geeft les in verschillende paaldans stijlen en niveaus. Bovendien heeft ze deel uitgemaakt van meerdere producties waarbij paaldansen werd geïntegreerd met andere podiumkunsten.

Yvonne Smink

POLE DANCER & INSTRUCTOR

Yvonne heeft internationale bekendheid vanwege haar unieke en onderzoekende stijl. Haar frisse blik zorgt voor veel inspiratie en een nieuwe kijk op het paaldansen.  Ze woont en geeft les in Parijs, maar geeft workshops over heel de wereld.

Caroline PixCel.fr

Caroline Demey

FOTOGRAAF PIXCEL.FR

Caroline heeft jaren ervaring als paaldans fotografe en zorgde voor de professionele foto’s in de opleiding. Ze wordt vaak gevraagd om foto’s te maken tijdens wedstrijden zoals het NK, omdat ze als geen ander precies het juiste moment weet vast te leggen.

Taco Vader

BUSINESS CONSULTANT

Taco heeft een BSc in Technical Mathematics en een MSc in Applied Physics, met uitgebreide kennis van (bio)mechanica. Hij weet als geen ander moeilijke theorieën om te zetten naar dagelijkse, goed te begrijpen voorbeelden.

Torben Hanegraaf

VIDEOGRAAF

Torben is videograaf en zorgde voor de professionele instructievideo’s in de opleiding. Naast werkzaam te zijn als regisseur en licht technicus is hij in 2021 ook gestart met de podcast Dutch Angle.

Samen meer dan 120 jaar aan paaldans ervaring!