Paaldansen als sport groeit nog steeds in populariteit in Nederland. En logisch ook! Want paalsport is een super veelzijdige, uitdagende, gezellige full-body workout. Er komen steeds meer paalsporters, en natuurlijk ook steeds meer studio’s waar je terecht kan voor leuke lessen. Al die lessen worden gegeven door enthousiaste instructeurs.

We zagen de afgelopen jaren dan ook een toename in cursussen en opleidingen. De kwaliteit van dit aanbod is wisselend, en er wordt op geen enkele manier controle over uitgevoerd. Er bestaat nog geen keurmerk, en geen van deze certificaten heeft een officiële waarde.

Daar wil Pole Instructor Training graag verandering in brengen! In 2017 zijn we daarom gestart met het opzetten van de eerste opleiding ‘Pole Instructor Foundations‘. Wij vinden dat alle instructors in Nederland een goede basis moeten kunnen krijgen, ongeacht waar ze wonen en wat hun (sport)achtergrond is. Zodat alle lessen, naast enthousiast, ook veilig en professioneel kunnen worden gegeven.

Wij willen docenten inspireren om te blijven groeien en te blijven leren. De prijzen van de opleidingen worden dan ook bewust laag gehouden.

Wij streven naar de hoogste kwaliteit in ons aanbod en werken daarom samen met een team van professionals, werkzaam zowel binnen als buiten de paalsport wereld. Dit is ons Panel of Experts. Ook wordt af en toe de hulp ingeroepen van een specialist, om de laatste puntjes op de i te zetten.

Pole Instructor Training is de enige opleiding die officieel voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO registratie).

Tevens zijn wij als enige Nederlandse opleiding erkend en goedgekeurd door de Pole Dance Community.

Pole Instructor Training. Teach Smart. Pole Safe.